top of page

Om Livsoptimering

Borde inte du inspirera andra och ge enkla råd och tips inom hälsa och välmående? Den frågan har jag fått i tjugo år. Jo, det borde jag och det vill jag. Nu är jag äntligen redo. Jag har skapat den portal jag själv hade behövt som tjugoåring. Eller trettioåring. Men jag har även skapat den för såna som min mamma, som är 70 + och är ivrig att lära sig mer. Att få ett bättre och mer optimerat liv är liksom aldrig för sent.

Jag är född med livshotande allergier och andra autoimmuna tillstånd. Att själv lära mig hantera hälsa på olika plan har därför varit livsviktigt. Jag förstår in i märgen att det inte spelar någon roll om du investerar dig till mångmiljonär – har du inte hälsan faller allt platt. Samtidigt lever vi i en tid när ohälsotalen skenar och folk är psykiskt och fysiskt sjuka som aldrig förr. År 2022 behandlades över en miljon svenskar med psykofarmaka – det är var tionde person. Något är fel.

Jag läser själv enorma mängder böcker och har haft god nytta av all specialiserad facklitteratur jag läst. Men jag saknar helhetsgrepp. Alla fokuserar på sitt lilla område. Sin väg till frälsning. Du kan yoga dig till smidigast i stan, men om du samtidigt lever med andan i halsen på grund av problem med sms-lån eller saknar nära relationer kommer du fortfarande inte leva ett gott liv.

Därför är Livsoptimering.se generell men bred. Jag tror att det är precis vad vi behöver. Vi behöver lära oss grundläggande kunskap, men inom många områden. Jag har tidigare skrivit mest om privatekonomi och sparande. Men med Livsoptimering.se vill jag ta ett bredare grepp. Ekonomin är extremt viktig för att kunna bygga ett stabilt, tryggt och fritt liv. Grundläggande. Men det finns fler viktiga bitar. Tillsammans ska vi nu gå igenom dem alla. Om du tweakar lite inom varje område i ditt eget liv och gör några procent bättre lite här och där vågar jag lova att de sammantagna resultaten blir spektakulära.

Jag har lagt tiotusentals timmar på egna studier, tiotusentals kronor på privat vård och decennier av fokus på dessa frågor. Nu får du ett destillat av mina allra bästa lärdomar och tips.

Lycka till - och berätta gärna vilka ämnen du vill läsa mer om. 

Jag delar också med mig av mina egna mål och min egen resa mot ett liv närmare mina drömmar, närmare jorden, marken och livet. Ett liv fyllt av hälsa och vitalitet. Av drömmar och av glädje. Ett optimerat liv. Välkommen till Livsoptimering!

Värm upp på stranden
Citrus Fruits

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Tack för din anmälan!

bottom of page